Markkinointi­materiaalit

Olemme rakentaneet palveluvalikoimamme perustuen alan muuttuviin tarpeisiin ja kiinteistöalan ammattilaisilta saatuun palautteeseen. Seuraamme tiiviisti kiinteistöalan trendejä ja myös ennakoimme niitä, jonka vuoksi tarjoamamme markkinointimateriaalit ovat vähintäänkin ajankohtaisia, joskus jopa edellä aikaansa. Koko Suomen kattavan verkostomme ansiosta tarjoamme kaikki palvelumme yrityksille valtakunnallisesti.

Oletko valmis tilaamaan?

Markkinointimateriaalien tilaaminen on helppoa; tarvitset vain tunnukset tilausjärjestelmään. Saat veloituksettomat tunnukset asiakaspalvelustamme alla olevan painikkeen kautta.

Asiakaskokemuksia

Pohjakuvien, valokuvauksien ja muiden palveluiden tilaaminen Linearin kautta on ollut äärimmäisen helppoa. Kaikkien tuotteiden laatu ollut äärimmäisen hyvää olipa kyseessä sitten kyseessä valokuvat tai 3D-mallinnukset uudiskohteisiin. Tilausjärjestelmän käyttö oli myös helppoa omaksua ilman koulutusta tai erillistä opetusta.

teemu

Teemu Sainomaa

Olemme tilanneet mm. pohjakuvia, jotka tulevat nopeasti ja helposti suoraan myytävän kohteen tietoihin. Kaikista saapuneista palveluista tulee myös ilmoitukset, jotka helpottavat välittäjää pysymään ajan tasalla omasta työstään.

toni

Toni Leskinen

Premium-valokuvat

alk. 149 €

Valokuvat kertovat myytävästä kohteesta ja sen välittäjästä enemmän kuin tuhat sanaa ja siksi ei lienekään ihme, että asiakkaat valitsevat oman kiinteistönvälittäjänsä osittain myyntikuvien perusteella. Valokuvien laadulla on myös suora yhteys esimerkiksi kohteen myyntiajan pituuteen, sillä myynti-ilmoitus kuvineen joko herättää potentiaalisten ostajien mielenkiinnon tai päinvastoin, jolloin kohde karsiutuu harkintalistalta jo heti alkutekijöissä.

Linearin korkealaatuiset premium-valokuvat ottaa aina ammattilaisvalokuvaaja. Asiantunteva valokuvaaja ja laadukas laitteisto varmistavat sen, että asunto luo positiivisen ja laadukkaan, mutta myös totuudenmukaisen ensivaikutelman potentiaalisille ostajille.

Yhteistyössä Linearin kanssa toimii ammattivalokuvaajien verkosto ympäri Suomen.

Digistailaus

Tyhjä alk. 79 €

Kalustettu alk. 99 €

Tyhjän asunnon kohdalla digistailaus tarkoittaa sitä, että valokuvaan lisätään sisustus digitaalisesti. Näin ostajaehdokkaat saavat kattavamman kokonaiskuvan asunnosta ja sen potentiaalista; myös huonekorkeuden ja mittasuhteiden hahmottaminen on helpompaa kalustetusta kuin tyhjästä asunnosta.

Kalustetun asunnon kohdalla toimenpide tarkoittaa sitä, että olemassa olevat kalusteet poistetaan digitaalisesti ja korvataan uusilla. Se voi osoittautua vielä luultuakin tärkeämmäksi, sillä potentiaalisen ostajan makuun sopimattomat kalusteet voivat vaikuttaa negatiivisesti mielikuvaan asunnosta. Pahimmassa tapauksessa muuten sopiva asunto ei pääsisi edes ostajaehdokkaan harkintalistalle.

Digistailauksissa on mahdollisuus käyttää aitoja sisustuselementtejä, kuten Iskun kalusteita. Asiakkaat voivat siis konkreettisestikin toteuttaa digistailauksissa havainnollistetut lopputulokset. Sen lisäksi, että sisustussuunnittelijamme on luonut valmiita tyylejä, joista voit valita sopivimman, on mahdollista saada juuri kyseiseen kohteeseen toteutettu, yksilöllinen Premium-digistailaus.

Virtuaaliesittely

alk. 179 €

Virtuaaliesittelyn avulla potentiaaliset ostajat voivat tutustua kohteeseen ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun ansiosta välittäjän asuntonäytöillä kohtaamat ostajat ovat myös entistäkin suuremmalla todennäköisyydellä aidosti kohteesta kiinnostuneita, eikä vain uteliaisuuttaan liikenteessä.

Virtuaaliesittely antaa asunnosta valokuvia konkreettisemman näkemyksen. Sen avulla tutustuminen on mahdollista myös kauempana asuville ostajaehdokkaille, joiden on haastavaa päästä paikan päälle. Potentiaaliset ostajat voivat kierrellä virtuaalisesti asunnossa ja pysähtyä tarkastelemaan lähemmin häntä kiinnostavia yksityiskohtia ja maisemia. Virtuaaliesittely sisältää myös mittatyökalun, jonka avulla ostaja voi esimerkiksi kokeilla, mahtuuko hänen lempisohvansa myös uuteen asuntoon.

Pohjakuva

alk. 12 €

Pohjakuva kiinnostaa kaikkia asunnon ostajia. Se on sijainnin jälkeen usein tärkein elementti, joka ratkaisee kohteen kiinnostavuuden. Pohjakuva ei siis ole vain pakollinen elementti asuntokaupassa, vaan sen avulla voi myös erottua edukseen. Linearin selkeän ja laadukkaan pohjapiirroksen avulla potentiaalinen ostaja saa helposti yleiskuvan huoneiden lukumäärästä ja asemoinnista. Pohjakuva yksilöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ulkoasu voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen brändi-ilmettä.

Digiremontti

alk. 179 €

Välillä voi olla haastavaa arvioida, kannattaako asuntoa remontoida ennen myyntiä. Digiremontti on ratkaisu silloin, kun halutaan tuoda pintaremonttia vaativan kohteen potentiaali esiin havainnollistavan kuvan avulla. 


Digiremontissa voidaan esimerkiksi vaihtaa kiinteät kalusteet, lattiamateriaali ja maalata seinät sekä tietysti kalustaa koko tila. Digiremontti sopii mainiosti keskeneräisten tilojen loppuunsaattamiseen; näin ostajaehdokkaille voidaan esitellä valmista tilaa jo rakennusvaiheessa. Asiakkaamme ovat käyttäneet digiremonttia tehokkaasti myös ulkotilojen mahdollisuuksien esiintuomiseen mm. ulkoporealtaan ja terassilaudoituksen avulla.

Videoesittely

alk. 249 €

Videoesittely tuo oman lisämausteensa kohteen myynti-ilmoitukseen. Videon avulla ostajaehdokas näkee asunnon mittasuhteet monipuolisemmin kuin esimerkiksi pelkissä valokuvissa. Samanaikaisesti välittäjä voi korostaa omaa asiantuntijuuttaan ja henkilöbrändiään. Videoesittelyissä iso painoarvo onkin välittäjän taidoilla esitellä kohdetta sujuvasti ja mielenkiintoisesti kohderyhmä mielessä pitäen.

Drone-video / ilmavalokuvat

alk. 129 €

Drone ilmavalokuvat ja -videot tuovat kohteen esiin täysin uudesta kuvakulmasta. Vielä melko harvoin käytetty dronekuvaus auttaa kohdetta erottumaan muusta tarjonnasta. Palvelun hyödyntäminen soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on iso piha tai muutoin mielenkiintoinen ympäristö. Myös vapaa-ajankohteisiin dronekuvaus sopii mainiosti.

3D-mallinnus

alk. 399 €

3D-mallinnus on olennainen osa uudiskohteiden ennakkomarkkinointia, sillä se mahdollistaa sisä- ja ulkotilojen, julkisivujen sekä asuinympäristöjen todenmukaisen havainnollistamisen jo ennen rakennusprojektien valmistumista. Mallinnus voidaankin tehdä tarvittaessa pelkkien alustavien suunnitelmien perusteella.

3D-mallinnus vauhdittaa uudiskohteiden myyntiä, sillä kukapa meistä haluaisi tehdä oman elämän mullistavan päätöksen pelkkien myyntipuheiden perusteella? Kun potentiaaliset ostajat saavat mahdollisuuden tutustua kohteeseen jo hyvissä ajoin, myös ostopäätös syntyy huomattavasti virtaviivaisemmin.

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: