Asiakaskokemuksia Linearista

Linearin välitysjärjestelmää käyttää niin pienet paikalliset toimijat kuin isommat ketjutkin. Käyttäjien palaute on meille äärimmäisen tärkeää ja haluamme palvella kaikenkokoisia yrityksiä samanarvoisesti.

Asiakkaamme kertovat

Olemme olleet todella tyytyväisiä Linearin kehitystahtiin ja asiakaspalveluun. On saatu kaikki toivotut muutokset tosi nopeasti tuotantoon. Konkreettinen ero muihin järjestelmiin on se, että niissä kehitys lakkaa, mutta tässä mennään koko ajan eteenpäin. Tulee mieleen, että onko aiemmin riittänyt se, että ei tarvii kehittää enempää kun on saavutettu tietty piste? Ennen ei ole osattu edes haaveilla paremmasta.

Lue koko haastattelu.

Jouni Paasio

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka

Linear on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin. Ne pienet muutokset, joita olemme toivoneet, on tuotettu todella nopeasti uusiksi ominaisuuksiksi.
Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!

Toni Leskinen

Rive

Linearin järjestelmää on todella helppo käyttää mobiililla. Teenkin sillä käytännössä kaiken muun paitsi kauppakirjan luonnin. Sekin varmaan onnistuisi, mutta sitä en ole vielä testannut. Aikaa säästyy merkittävästi joka päivä, kun voin hoitaa akuutit asiat heti eikä tarvitse odottaa, että olen toimistolla tai avata läppäriä kesken asiakastapaamisen. Asuntonäytöillä tallennan kännykän kautta kiinnostuneiden asiakkaiden tiedot järjestelmään heti ja samalla lähetän heille myyntiesitteen, mikäli näin on sovittu. Luon myös itselleni tehtäviä, jotta mikään ei unohdu. Näin voin luottaa siihen, että kaikki tulee tehtyä eikä mikään jää roikkumaan oman muistini varaan.

Lue koko haastattelu.

Juho Sirkkala

Nova LKV

Linearin välitysjärjestelmä on helpottanut paljon arkeani, sillä ehdin nyt tehdä päivän aikana paljon enemmän. Olen voinut myös tarjota asiakkailleni nykyaikaiset sähköiset palvelut ja tuntuu, että olen välitysjärjestelmän myötä itsekin hypännyt uudelle aikakaudelle. Alkuun uusi järjestelmä tietenkin jännitti ja arvelutti, että opinko enää mitään uutta. Järjestelmä kuitenkin ohjaa hyvin eteenpäin ja siellä on selkeät ohjeet, jos niitä tarvitsee. 

AIDAa olen myös käyttänyt paljon auttamaan alkuun esittelyteksien kirjoittamisessa, vaikka lopullisen tekstin itse teenkin. AIDA auttaa erityisesti silloin, kun ajatus ei luista tai tuntuu, että tulee kirjoitettua aina samat asiat. Se nopeuttaa ja helpottaa. 

Asiakaspalvelulle haluan antaa myös erityiset kiitokset, vastauksen saa aina nopeasti!

Taina Lifflander

PLUS Kiinteistöt LKV

Linear on helppokäyttöinen ja moderni järjestelmä, joka vastaa kaikkiin tämän päivän tarpeisiin. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä päätökseemme siirtyä Linearin käyttäjiksi.

Johanna Willberg

Etta LKV

Jos olen tarvinnut pikaista tukea, niin Linearin asiakaspalvelu on aina toiminut. Antamiamme kehitysideoita on myös viety nopeasti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella Linearia muillekin!

Riikka Pfitzner-Saarnia

Prima LKV

Pohjakuvien, valokuvauksien ja muiden palveluiden tilaaminen Linearin kautta on ollut äärimmäisen helppoa. Kaikkien tuotteiden laatu ollut äärimmäisen hyvää olipa kyseessä sitten kyseessä valokuvat tai 3D-mallinnukset uudiskohteisiin. Tilausjärjestelmän käyttö oli myös helppoa omaksua ilman koulutusta tai erillistä opetusta.

Teemu Sainomaa

Sp-Koti

Olemme tilanneet mm. pohjakuvia, jotka tulevat nopeasti ja helposti suoraan myytävän kohteen tietoihin. Kaikista saapuneista palveluista tulee myös ilmoitukset, jotka helpottavat välittäjää pysymään ajan tasalla omasta työstään.

Toni Leskinen

Rive

Jo lyhyen testauksen jälkeen huomasimme, miten hyvää työtä järjestelmän kanssa on tehty. Nopeus on aivan eri luokkaa verrattuna kilpailijaan!

Antti Pietilä

Helmikodit LKV

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti.
Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja virtuaalisisustusten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras.
Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin isoimmille toimijoille Linearia tehostamaan kiinteistöjen ja asuntojen myyntiä.

Patrik Sariola

Local LKV

Kun Schibsted ilmoitti ostaneensa osan Linearista ja keskittyvänsä PDX:n rakennutttajille suunnatun palvelun kehittämkiseen, olimme valinnan edessä; vaihdammeko Lineariin vai toiseen pitkään markkinoilla olleeseen KIVI-järjestelmääm. Tutustuimme molempiin ja niiden ominaisuuksiin. Päädyimme Lineariin, sillä Linear on moderni ja siellä on uusia työkaluja käytettävissä jo nyt, joita muut välitysjärjestelmät tarjoavat vasta vuosien päästä. Linear on niin paljon edellä.

Tärkeää meille on perusominaisuuksien lisäksi toimiva CRM, joten odotukset Linearin asiakashallintaa kohtaan ovat suuret. Tämä oli yksi isosti valintaan vaikuttava tekijä, että CRM toimii järjestelmän sisällä.

Lue koko haastattelu.

Ari Raunio

Huoneistoketju

Jo ensimmäinen demotapaaminen vakuutti minut, se oli oikein positiivinen kokemus. Vihdoinkin välitysjärjestelmissäkin tapahtuu kehitystä. Linear on iso harppaus aikaisemmin käyttämiini järjestelmiin ja siinä on niin paljon uusia ominaisuuksia. 

Voisin kuvailla Linearin eroa muihin välitysjärjestelmiin näin: Kuvittele, että otat jääkaapista kylmän ja kovan voipaketin, ja voitelet leivän. Entä sen jälkeen, kun olet antanut voin pehmetä huoneenlämmössä muutaman tunnin? Silloin veitsi uppoaa voihin ja levitys käy helposti. Linearin käyttö on vaan niin sulavaa.

Lue koko haastattelu.

Anna Merkel

Maekla LKV

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: