LINEAR – Uuden sukupolven välitysjärjestelmä

Linear-kiinteistönvälitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, jonka avulla asunnon myyntiprosessi hoituu alusta loppuun saakka. Näin välittäjälle jää aikaa keskittyä olennaiseen, kun välitysjärjestelmä hoitaa ennen manuaalityönä tunnetun taakan.

Yksi järjestelmä, monta kanavaa

Sinun ei tarvitse enää syöttää kohteiden tietoja moneen paikkaan, ainoastaan Linearin järjestelmään. Linearin kautta kohteet julkaistaan haluamissasi kanavissa; Etuovella, Oikotiellä, Vuokraovella, Kauppalehdessä ja Dixussa. Kohteiden julkaisu onnistuu myös välitysliikkeesi omille sivuille.

Uusia asiakkaita ilman hankintaa

Dixu & Välittäjä -palvelupaketteihin kuuluu aina kiinteistönvälittäjän palvelut. Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan jaamme nämä asiakkuudet yhteistyövälittäjillemme, eli voit saada toimeksiantoja ilman asiakashankintaa.

Näpyttele vähemmän, myy enemmän

Linearin välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Tämän ansiosta sinulla on välittäjänä aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin, eli asiakkaisiin ja asuntojen myyntiin.

Anna brändisi loistaa

Kaikki tarvitsemasi asiakirjat, kuten sopimukset ja esitteet räätälöityvät automaattisesti välitysliikkeesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Siellä missä sinäkin

Välitysjärjestelmä on testattu toimivaksi myös mobiiliympäristössä. Voit siis hallinnoida kohteiden myyntiä ja asiakkuuksia vaivattomasti älypuhelimella tai tabletilla.

Kattavat oheispalvelut

Erottaudu eduksesi laadukkaiden oheispalveluidemme avulla. Markkinoiden ensimmäisinä tarjoamme mahdollisuuden sisustussuunnittelijan toteuttamaan digistailaukseen kotimaisen huonekaluvalmistaja Iskun kalusteilla.

Linear-paketit

Voit valita kolmesta eri paketista. Kaikkiin paketteihin kuuluu ilmainen kokeilujakso. Tutustu paketteihin ja ota yhteyttä!

Free

0 € / kk / käyttäjä 

Free-paketti sisältää:

Veloituksettomat tunnukset tilauspalveluun:

Premium-valokuvat

Virtuaaliesittely

Digistailaus

Digiremontti

Pohjakuva

3D-havainnekuva

3D-mallinnus (renderöinti)

Videoesittely

Drone-video/ilmavalokuvat

Basic

49 € / kk / käyttäjä 

Sisältää Free-paketin ominaisuudet, lisäksi:

Hinta-arviotyökalu

Dashboard

Mobiilikäyttö

Nimetty yhteyshenkilö

Integraatio Dixu

Asiakashallinta

Taloyhtiöntiedot omasta tietokannasta

Pro

99 € / kk / käyttäjä 

Sisältää Basic-paketin ominaisuudet, lisäksi:

Asiakashallinta Plus

Tietojen automaattinen vienti dokumenteista

Some-integraatio

Raportointi

Integraatio omille kotisivuille (WordPress, REST-rajapinta)

Taloyhtiöntiedot Linear tietokannasta

Ilmoitukset

Henkilökohtaiset raportit

Premium

149 € / kk / käyttäjä 

Sisältää Pro-paketin ominaisuudet, lisäksi:

Asiakashallinta Premium

Brändi-ilme

Räätälöity raportointi

Taloushallinto

Liidi-botti

Dixu-kohteet

Webinaarit

Käyttäjätasot

Räätälöity käyttöönotto

Lisäominaisuudet

DIAS-kaupat

65 € / kaupat

Kotisivut

Alk. 990 €

Kotisivujen ylläpito

alk. 33 € / kk

Asiakasedut

Välitysjärjestelmää käyttävät asiakkaamme saavat lisäalennuksen tilaamistaan palveluista tilausmäärien mukaan. Mitä enemmän tilaa, sitä enemmän säästää. Alennustasoja tarkastellaan kvartaaleittain eli mikäli palveluiden tilausmäärä saavuttaa kuluneella kvartaalilla keskimääräisen tavoitetason, asiakas saa kyseisen tason alennuksen palveluiden hinnoista seuraavan kvartaalin ajaksi.

Pronssi

-5%

Alennuksen saavat automaattisesti kaikki välitysjärjestelmän käyttäjät.

Hopea

-10%

Alennus kun tilausten arvo ylittää 350 €/kk/hlö kvartaalin aikana.

Tämä tarkoittaa kuukausitasolla keskimäärin yhden pohjakuvan, yhden digistailauksen ja yhden premium-valokuvat & 3D virtuaaliesittely -paketin tilaamista henkilöä kohden.

Kulta

-15%

Alennus kun tilausten arvo ylittää 650 €/kk/hlö kvartaalin aikana.

Tämä tarkoittaa kuukausitasolla keskimäärin kahden pohjakuvan, yhden digistailauksen ja kahden premium-valokuvat & 3D virtuaaliesittely -paketin tilaamista henkilöä kohden.

Linearin yhteyshenkilöt kertovat mielellään lisää, mitä hyötyä järjestelmästä voisi sinun liiketoiminnallesi olla.

Kysy botilta

Asiakaskokemuksia

Päätös uuden välitysjärjestelmän käyttöönotosta oli meille vaikea. Tunsimme olemassa olevat järjestelmät ja kaipasimme selkeästi jotain uutta, innovatiivista lähestymistä. Päädyimme pitkän harkinnan jälkeen Linear-järjestelmään. Tiesimme sen olevan keskeneräinen projekti monelta osin, mutta visiot tulevaisuudesta saivat meidät vakuuttumaan ennen kaikkea suunnasta, johon järjestelmää kehitetään. Alku ei ollut ruusuilla tanssimista. Korjauksia, vaatimuksia, valituksia lähes päivittäin. Uuden oppiminen, ja etenkin vanhasta pois oppiminen, vie oman aikansa. Kokeneet välittäjät kun ovat tottuneet tekemään asiat tietyllä tavalla, oli se sitten järkevää tai ei. Jo alkuvaiheessa vakuutuimme kehityksen vauhdista ja tekemisen tasosta ja innosta. Puolen vuoden käytön ja kehityksen jälkeen ollaankin jo tilanteessa, jossa kaikki päivittäiset rutiinit sujuvat moitteettomasti, kehitystä on tapahtunut valtavasti ja uutta luodaan jatkuvasti. Välittäjän työtä helpottavat ideat tulevat tuotantoon nopeasti ja ajatukset automaation ja tekoälyn käytöstä monella saralla luovat vahvaa uskoa tulevaan. Lisäksi myynnin seuranta ja raportointi työkalut ovat jo nyt seuraavalla tasolla. Asiakaspalvelun laatu ja tarpeiden huomioon ottaminen on ollut alusta asti täyttä timanttia. Me koemme olevamme ohituskaistalla ja vauhtia riittää vallan mainiosti.

image

Jouni Paasio, Kiinteistönvälitys Näytönpaikka

Linear on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin. Ne pienet muutokset, joita olemme toivoneet, on tuotettu todella nopeasti uusiksi ominaisuuksiksi. Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!

toni

Toni Leskinen, Kodit.io

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti. Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja virtuaalisisustusten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras. Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin isoimmille toimijoille Linearia tehostamaan kiinteistöjen ja asuntojen myyntiä.

patrik

Patrik Sariola, Local LKV