Tulevaisuuden välitysjärjestelmä
käytössäsi jo nyt

Linear on kiinteistönvälittäjien toiveita kuunnellen ja modernein menetelmin kehitetty välitysjärjestelmä. Lukuisat automaatiot säästävät välittäjän aikaa, samoin välitystyössä tarvittavien kumppaneiden löytyminen ensimmäistä kertaa yhden järjestelmän sisältä.
Ja mikä parasta, kaikki nykyaikaiset ominaisuudet ovat käytössäsi jo nyt eivätkä vasta vuosien päästä.

Moderni ulkoasu, ketterä kehitys

Linearin välitysjärjestelmä on kehitetty nykyaikaisin menetelmin ja asiakkaita kuunnellen ilman menneisyyden painolastia. Kaikki on valmista jo nyt, ei vasta vuosien päästä.

Tutkitusti ykkönen

Tutkimuksen mukaan välittäjät arvostivat Linearin parhaaksi välitysjärjestelmäksi. Asiakastyytyväisyys näkyy myös nopeana markkinaosuuden kasvuna, joka on jo yli 35 % (2023).

Vie liiketoimintasi seuraavalle tasolle

Modernin välitysjärjestelmän avulla erotut markkinoilla: Laadukkaat brändi-ilmeesi mukaiset markkinointimateriaalit, tehokas liidien hallinta ja automatisoitu asiakasviestintä. Monipuolisen raportoinnin avulla ennustat myös tulevaisuutta.

Tekoäly tehostaa toimintaasi

Tekoäly on mukana läpi järjestelmän. Asiakirjat esitäyttyvät automaattisesti jo kerran antamiesi tietojen perusteella.

Näpyttele vähemmän, myy enemmän

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Hyödynnä myös Linearin taloyhtiötietokantaa.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys

Emme pelkästään kuuntele, vaan myös toimimme. Priorisoimme asiakkaidemme toivomat ominaisuudet muiden edelle ja tuomme niitä järjestelmään ketterästi, keskimäärin kahden viikon välein.

Kaikki yhdestä järjestelmästä

Yhdellä käyttöliittymällä hallitset asiakassuhteita, listauksia, viestintää, raportointia, tilauksia sekä liidejä. Automatisoi toimintasi ja hyödynnä monipuolisia integraatioita.

Käyttäjäkokemus keskiössä

Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa, että et vietä aikaa järjestelmän vaan asiakkaiden parissa. Voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

AIDA™ – Esittelytekstejä kirjoittava tekoäly

AIDA™ on maailman ensimmäinen esittelytekstejä kirjoittava tekoäly. Sen tehtävä on antaa inspiraatiota esittelytekstien kirjoittamiseen sekä tarjota uusia näkökulmia sisältöön.

Asiakirjojen automaatio

Käytössäsi on lakitoimisto Propertan kanssa yhteistyössä laaditut asiakirjat, jotka esitäyttyvät automaattisesti jo kerran antamiesi tietojen ja tarjousten perusteella.

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallinta on rakennettu osaksi välitysjärjestelmää. Voit hallinnoida potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaitasi kätevästi yhden näkymän kautta sekä panostaa laadukkaaseen jälkimarkkinointiin.

Graafinen raportointi

Järjestelmä pitää sinut ajan tasalla liiketoimintasi kehityksestä asiakaskohtaisesti räätälöidyssä näkymässä, josta pääset helposti seuraamaan tärkeimpiä avainlukuja, kuten palkkioita ja myyntiaikoja.

Anna brändisi loistaa

Saat kaikki tarvitsemasi asiakirjat, kuten sopimukset ja esitteet, oman välitysliikkeesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Laadukkaat markkinointimateriaalit

Laadukkaiden markkinointimateriaalien, kuten pohjakuvien, valokuvien ja digistailausten tilaus onnistuu kätevästi kohdekortilta, jonne ne myös valmistuessaan toimitetaan.

Tietoturva on meille tärkeää

Järjestelmän tietoturva täyttää korkeammatkin vaatimukset, joten tietojen täyttäminen on turvallista. Halutessasi käytössäsi on myös kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Vaivaton käyttöönotto

Lineariin siirtyminen on vaivatonta. Et tarvitse muuta kuin seuraavan toimeksiantonumeron, logon ja asiakasrekisterin. Me huolehdimme rajapinnoista ja tarjoamme opastuksen käyttöönottoon.

Välitysjärjestelmä

99€

/ kk / käyttäjä

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Asiakaskokemuksia

Kun Schibsted ilmoitti ostaneensa osan Linearista ja keskittyvänsä PDX:n rakennutttajille suunnatun palvelun kehittämiseen, olimme valinnan edessä; vaihdammeko Lineariin vai toiseen pitkään markkinoilla olleeseen KIVI-järjestelmään. Tutustuimme molempiin ja niiden ominaisuuksiin. Päädyimme Lineariin, sillä Linear on moderni ja siellä on uusia työkaluja käytettävissä jo nyt, joita muut välitysjärjestelmät tarjoavat vasta vuosien päästä. Linear on niin paljon edellä.

Tärkeää meille on perusominaisuuksien lisäksi toimiva CRM, joten odotukset Linearin asiakashallintaa kohtaan ovat suuret. Tämä oli yksi isosti valintaan vaikuttava tekijä, että CRM toimii järjestelmän sisällä.

Ari copy

Ari Raunio

Linear on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin. Ne pienet muutokset, joita olemme toivoneet, on tuotettu todella nopeasti uusiksi ominaisuuksiksi.

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!

toni

Toni Leskinen

Jo ensimmäinen demotapaaminen vakuutti minut, se oli oikein positiivinen kokemus. Vihdoinkin välitysjärjestelmissäkin tapahtuu kehitystä. Linear on iso harppaus aikaisemmin käyttämiini järjestelmiin ja siinä on niin paljon uusia ominaisuuksia. 

Voisin kuvailla Linearin eroa muihin välitysjärjestelmiin näin: Kuvittele, että otat jääkaapista kylmän ja kovan voipaketin, ja voitelet leivän. Entä sen jälkeen, kun olet antanut voin pehmetä huoneenlämmössä muutaman tunnin? Silloin veitsi uppoaa voihin ja levitys käy helposti. Linearin käyttö on vaan niin sulavaa.

AnnaMerkel

Anna Merkel

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: