Tulevaisuuden välitysjärjestelmä
käytössäsi jo nyt

Linear on kiinteistönvälittäjien toiveita kuunnellen ja modernein menetelmin kehitetty välitysjärjestelmä. Lukuisat automaatiot säästävät välittäjän aikaa, samoin välitystyössä tarvittavien kumppaneiden löytyminen ensimmäistä kertaa yhden järjestelmän sisältä.
Ja mikä parasta, kaikki nykyaikaiset ominaisuudet ovat käytössäsi jo nyt eivätkä vasta vuosien päästä.

Näpyttele vähemmän, myy enemmän

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Keskimäärin 500 täytettyä kenttää puolestasi.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys

Emme pelkästään kuuntele, vaan myös toimimme. Priorisoimme asiakkaidemme toivomat ominaisuudet muiden edelle ja tuomme niitä järjestelmään ketterästi, keskimäärin kahden viikon välein.

Kaikki yhdestä järjestelmästä

Sinun ei enää tarvitse navigoida usean alustan välillä saadaksesi yksinkertaisen asian tehdyksi. Lineariin on integroitu työsi kannalta olennaisimmat työkalut kiinteistöalan tärkeimmiltä toimijoilta.

Käyttäjäkokemus keskiössä

Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa, että et vietä aikaa järjestelmän vaan asiakkaiden parissa. Voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

AIDA™ – Esittelytekstejä kirjoittava tekoäly

AIDA™ on maailman ensimmäinen esittelytekstejä kirjoittava tekoäly. Sen tehtävä on antaa inspiraatiota esittelytekstien kirjoittamiseen sekä tarjota uusia näkökulmia sisältöön.

Asiakirjojen automaatio

Käytössäsi on lakitoimisto Propertan kanssa yhteistyössä laaditut asiakirjat, jotka esitäyttyvät automaattisesti jo kerran antamiesi tietojen ja tarjousten perusteella.

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallinta on rakennettu osaksi välitysjärjestelmää. Voit hallinnoida potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaitasi kätevästi yhden näkymän kautta sekä panostaa laadukkaaseen jälkimarkkinointiin.

Graafinen raportointi

Järjestelmä pitää sinut ajan tasalla liiketoimintasi kehityksestä asiakaskohtaisesti räätälöidyssä näkymässä, josta pääset helposti seuraamaan tärkeimpiä avainlukuja, kuten palkkioita ja myyntiaikoja.

Anna brändisi loistaa

Saat kaikki tarvitsemasi asiakirjat, kuten sopimukset ja esitteet, oman välitysliikkeesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Laadukkaat markkinointimateriaalit

Laadukkaiden markkinointimateriaalien, kuten pohjakuvien, valokuvien ja digistailausten tilaus onnistuu kätevästi kohdekortilta, jonne ne myös valmistuessaan toimitetaan.

Tietoturva on meille tärkeää

Järjestelmän tietoturva täyttää korkeammatkin vaatimukset, joten tietojen täyttäminen on turvallista. Halutessasi käytössäsi on myös kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Vaivaton käyttöönotto

Lineariin siirtyminen on vaivatonta. Et tarvitse muuta kuin seuraavan toimeksiantonumeron, logon ja asiakasrekisterin. Me huolehdimme rajapinnoista ja tarjoamme opastuksen käyttöönottoon.

Välitysjärjestelmä

99€

/ kk / käyttäjä

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Asiakaskokemuksia

Päätös uuden välitysjärjestelmän käyttöönotosta oli meille vaikea. Tunsimme olemassa olevat järjestelmät ja kaipasimme selkeästi jotain uutta, innovatiivista lähestymistä.

Päädyimme pitkän harkinnan jälkeen Linear-järjestelmään. Tiesimme sen olevan keskeneräinen projekti monelta osin, mutta visiot tulevaisuudesta saivat meidät vakuuttumaan ennen kaikkea suunnasta, johon järjestelmää kehitetään.

Alku ei ollut ruusuilla tanssimista. Korjauksia, vaatimuksia, valituksia lähes päivittäin. Uuden oppiminen, ja etenkin vanhasta pois oppiminen, vie oman aikansa. Kokeneet välittäjät kun ovat tottuneet tekemään asiat tietyllä tavalla, oli se sitten järkevää tai ei.

Jo alkuvaiheessa vakuutuimme kehityksen vauhdista ja tekemisen tasosta ja innosta. Puolen vuoden käytön ja kehityksen jälkeen ollaankin jo tilanteessa, jossa kaikki päivittäiset rutiinit sujuvat moitteettomasti, kehitystä on tapahtunut valtavasti ja uutta luodaan jatkuvasti.

Välittäjän työtä helpottavat ideat tulevat tuotantoon nopeasti ja ajatukset automaation ja tekoälyn käytöstä monella saralla luovat vahvaa uskoa tulevaan. Lisäksi myynnin seuranta ja raportointi työkalut ovat jo nyt seuraavalla tasolla. Asiakaspalvelun laatu ja tarpeiden huomioon ottaminen on ollut alusta asti täyttä timanttia. Me koemme olevamme ohituskaistalla ja vauhtia riittää vallan mainiosti.

Linear on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin. Ne pienet muutokset, joita olemme toivoneet, on tuotettu todella nopeasti uusiksi ominaisuuksiksi.

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!

toni

Toni Leskinen

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti.

Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja virtuaalisisustusten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras.

Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin isoimmille toimijoille Linearia tehostamaan kiinteistöjen ja asuntojen myyntiä.

patrik

Patrik Sariola

Tilaa ensin tunnukset

Pääset tilaamaan tuotteita, vaikka et olisikaan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Tarvitset vain tunnukset, jotka saat tilattua helposti viereisellä lomakkella. Huomioi, että voimme myydä tuotteita tällä hetkellä vain yritysasiakkaille.

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: