Uusia toimeksiantoja ilman asiakashankintaa

Dixu.fi on Linear Oy:n palvelualusta, jossa kuluttaja voi myydä asuntonsa itse tai kiinteistönvälittäjän avulla. Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan jaamme nämä toimeksiannot suoraan Linearin käyttäjille. Voit siis saada uusia toimeksiantoja ilman varsinaista asiakashankintaa. Ja mikä parasta, iso osa taustatyöstä on jo tehty, joten sinulle jää lähinnä vain kohteiden esittely ja tarjousneuvottelut.

Dixu on ensisijaisesti markkinapaikka

Dixu toimii Linear-välitysjärjestelmän käyttäjille suunnattuna markkinapaikkana, jonne kohteiden julkaisu on täysin ilmaista.

Näin pääset mukaan

Dixun yhteistyövälittäjä kertoo

Dixun yhteistyövälittäjänä toimiminen on ollut välittäjän näkökulmasta erittäin sujuvaa. Kun Dixu on järjestänyt asunnon myyntiin tarvittavat asiakirjat, valokuvat ja muut materiaalit, on välittäjän helppo ottaa koppi ja jatkaa siitä asunnon myyntiä.

Dixun kohteiden markkinoinnissa korostuu visuaalisuus ja nykyaikaiset ratkaisut, mikä nostaa kohteiden kiinnostusta asiakkaiden silmissä. Kun panostetaan visuaalisuuteen, kuten digistailaukseen ja virtuaaliesittelyyn, niin se nostaa samalla välittäjänkin statusta tyylikkäämpänä myynnin ammattilaisena. Välittäjän näkökulmasta on huomattavan helppoa myös se, että myyjäasiakas tulee Dixulta ilman välittäjälle koituvaa uusasiakashankintaa.

Dixu on välittäjän näkökulmasta ketterä organisaatio, joka haluaa kehittää aktiivisesti toimintaa ja palveluita asiakkaalle helpompaan ja parempaan suuntaan.

Teemu Sainomaa

Sp-Koti Helsinki Tapanila

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: