Usein kysytyt kysymykset

Linear on perustettu vuonna 2018 ja alusta asti sen missiona on ollut auttaa kiinteistöalan toimijoita digitalisoimaan työmenetelmiään. Meihin uskovat ja ovat sijoittaneet institutionaaliset ja yksityiset sijoittajat sekä pääomasijoittajat Innovestor ja Superhero Capital. Hallituksemme ja neuvonantajatiimimme koostuu kiinteistö- ja ohjelmistoalan huippuammattilaisista.

Kohteet saadaan näkymään myös välitysliikkeen omille kotisivuille rajapinnan avulla. Käytännössä hoidamme toteutuksen yhdessä kotisivujesi ylläpitäjän kanssa. Mikäli kotisivusi toimivat wordpress-alustalla, löytyy meiltä valmis plug-in ratkaisu, jonka avulla saat tyylikkäät kohde-esittelyt myös omille kotisivuillesi. Esimerkiksi 365 Kiinteistökeskus LKV:n kotisivujen kohde-esittely on toteutettu ratkaisumme avulla.

Tämä on tärkeä asia. Linearin kuluttajille suunnattu palvelualusta on nimeltään Dixu. Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan jaamme Dixu & Välittäjä -toimeksiannot suoraan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjille, eli voit saada uusia asiakkaita täysin ilman asiakashankintaa. Ja mikä parasta, iso osa taustatyöstä (kuten asiakirjojen hankinta, valokuvaus, digistailaus ym) on jo tehty, joten välittäjälle jää lähinnä ainoastaan kohteen esittely ja tarjousneuvottelut. Ottaessasi Linear-välitysjärjestelmän käyttöösi ilmoitat samalla, oletko halukas ottamaan vastaan myös näitä Dixu-toimeksiantoja.

Kaikki asiakirjamme on luotu ja tarkastettu asianajotoimiston Propertan toimesta. Properta on arvostettu kiinteistöalaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Linear-järjestelmä pystyy lukemaan automaattisesti tietokantaansa ja dokumentteja, kuten isännöitsijäntodistuksen sekä tallentamaan ison osan tiedoista suoraan kohteelle. Sinun tehtäväksesi jää näin ollen tietojen tallentamisen sijaan niiden tarkastaminen.

Tavoitteenamme on luoda järjestelmästä mahdollisimman toimiva työkalu asiakkaillemme. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että saamme ja asiakkailtamme jatkuvaa palautetta ja kehitysideoita, jotka jalostuvat tuotekehityksessämme. Pienenä ja ketteränä toimijana olemme pystyneet toteuttamaan ennätysvauhdilla asiakkaidemme toivomia uusia ominaisuuksia järjestelmään.

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Tämän ansiosta sinulla on välittäjänä aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin eli asiakkaisiin ja asuntojen myyntiin. Välittäjät ovat olleet mukana kommentoimassa kehitystyön etenemistä, joten voimme olla varmoja siitä, että olemme kehittäneet järjestelmää vastaamaan todellisiin tarpeisiin.

Linear-välitysjärjestelmä on testattu toimivaksi myös mobiiliympäristössä. Voit siis hallinnoida kohteiden myyntiä ja asiakkuuksia vaivattomasti älypuhelimella tai tabletilla perinteisen desktopin ohella.

Olemme pyrkineet tekemään siirtymisprosessin välitysliikkeelle mahdollisimman sujuvaksi ja helpoksi. Jotta välitysliike voi aloittaa Linear-järjestelmän käytön, tarvitsemme ainoastaan seuraavan toimeksiantonumeron, logonne ja asiakasrekisterinne, jotka syötämme järjestelmään ja saamme luotua oikean brändi-ilmeen. Halutessanne voimme tuoda myös muuta aineistoa järjestelmään. Me huolehdimme myös rajapinnoista Etuovelle, Oikotielle ja kotisivuillenne.

Jäikö vielä jotain kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.