Usein kysytyt kysymykset

Linear on perustettu vuonna 2018 ja alusta asti sen missiona on ollut auttaa kiinteistöalan toimijoita digitalisoimaan työmenetelmiään. Meihin uskovat ja ovat sijoittaneet institutionaaliset ja yksityiset sijoittajat sekä pääomasijoittajat Innovestor ja Superhero Capital. Hallituksemme ja neuvonantajatiimimme koostuu kiinteistö- ja ohjelmistoalan huippuammattilaisista.

Kohteet saadaan näkymään myös välitysliikkeen omille kotisivuille rajapinnan avulla. Käytännössä hoidamme toteutuksen yhdessä kotisivujesi ylläpitäjän kanssa. Mikäli kotisivusi toimivat WordPress-alustalla, löytyy meiltä valmis plug-in ratkaisu, jonka avulla saat tyylikkäät kohde-esittelyt myös omille kotisivuillesi. Esimerkiksi 365 Kiinteistökeskus LKV:n kotisivujen kohde-esittely on toteutettu ratkaisumme avulla.

Koska Dixulla ei ole omia välittäjiä, jaamme nämä toimeksiannot suoraan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjille. Kun aloitat välitysjärjestelmän käytön, voit kertoa meille halukkuudestasi vastaanottaa Dixu-asiakkuuksia.

Kaikki asiakirjamme on luotu ja tarkastettu asianajotoimiston Propertan toimesta. Properta on arvostettu kiinteistöalaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Kyllä. Voit tilata markkinointimateriaaleja, kuten digistailauksia, valokuvauksia ja pohjakuvia, riippumatta siitä oletko Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Voit pyytää veloituksettomat tunnukset tilausjärjestelmään asiakaspalvelustamme. Huomioithan, että voimme tällä hetkellä myydä palveluita vain yritysasiakkaille.

Välitysjärjestelmässä on lukuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat manuaalisen työn vähentämisen. Sinun ei esimerkiksi tarvitse navigoida usean alustan välillä saadaksesi yksinkertaisen asian tehdyksi, koska Lineariin on integroitu olennaisimmat työkalut kiinteistöalan tärkeimmiltä toimijoilta. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa yli 500 täytettyä kenttää puolestasi. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää!

Tavoitteenamme on luoda järjestelmästä mahdollisimman toimiva työkalu asiakkaillemme. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että saamme ja asiakkailtamme jatkuvaa palautetta ja kehitysideoita, jotka myöhemmin jalostuvat tuotekehityksessämme. Ketteränä toimijana pystymme toteuttamaan ennätysvauhdilla asiakkaidemme toivomia uusia ominaisuuksia.

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Tämän ansiosta sinulla on välittäjänä aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin eli asiakkaisiin ja asuntojen myyntiin. Välittäjät ovat olleet mukana kommentoimassa kehitystyön etenemistä, joten järjestelmä vastaa alan ammattilaisten todellisia tarpeita.

Kyllä, voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

Lineariin siirtyminen on vaivatonta. Et tarvitse muuta kuin seuraavan toimeksiantonumeron, logon ja asiakasrekisterin. Me huolehdimme rajapinnoista ja tarjoamme opastuksen käyttöönottoon.

Jäikö vielä jotain kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Tilaa ensin tunnukset

Pääset tilaamaan tuotteita, vaikka et olisikaan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Tarvitset vain tunnukset, jotka saat tilattua helposti viereisellä lomakkella. Huomioi, että voimme myydä tuotteita tällä hetkellä vain yritysasiakkaille.

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: