Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Linearin missio?

Linear on perustettu vuonna 2018 ja alusta asti sen missiona on ollut auttaa kiinteistöalan toimijoita digitalisoimaan työmenetelmiään. Meihin uskovat ja ovat sijoittaneet institutionaaliset ja yksityiset sijoittajat sekä pääomasijoittajat Innovestor ja Superhero Capital. Hallituksemme ja neuvonantajatiimimme koostuu kiinteistö- ja ohjelmistoalan huippuammattilaisista.

Miten kohteet saadaan näkyviin välitysliikkeemme omille sivuille?

Kohteet saadaan näkymään myös välitysliikkeen omille kotisivuille rajapinnan avulla. Käytännössä hoidamme toteutuksen yhdessä kotisivujesi ylläpitäjän kanssa. Mikäli kotisivusi toimivat WordPress-alustalla, löytyy meiltä valmis plug-in ratkaisu, jonka avulla saat tyylikkäät kohde-esittelyt myös omille kotisivuillesi. Esimerkiksi 365 Kiinteistökeskus LKV:n kotisivujen kohde-esittely on toteutettu ratkaisumme avulla.

Miten pääsen Dixun yhteistyövälittäjäksi?

Koska Dixulla ei ole omia välittäjiä, jaamme nämä toimeksiannot suoraan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjille. Kun aloitat välitysjärjestelmän käytön, voit kertoa meille halukkuudestasi vastaanottaa Dixu-asiakkuuksia.

Miten olette varmistaneet sen, että asiakirjapohjat ovat lainmukaisia?

Kaikki asiakirjamme on luotu ja tarkastettu asianajotoimiston Propertan toimesta. Properta on arvostettu kiinteistöalaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Haluaisin tilata markkinointimateriaaleja, mutta en ole Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. Voit tilata markkinointimateriaaleja, kuten digistailauksia, valokuvauksia ja pohjakuvia, riippumatta siitä oletko Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Voit pyytää veloituksettomat tunnukset tilausjärjestelmään asiakaspalvelustamme. Huomioithan, että voimme tällä hetkellä myydä palveluita vain yritysasiakkaille.

Puhutte manuaalisen työn vähentämisestä. Mitä se tarkoittaa?

Välitysjärjestelmässä on lukuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat manuaalisen työn vähentämisen. Sinun ei esimerkiksi tarvitse navigoida usean alustan välillä saadaksesi yksinkertaisen asian tehdyksi, koska Lineariin on integroitu olennaisimmat työkalut kiinteistöalan tärkeimmiltä toimijoilta. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa yli 500 täytettyä kenttää puolestasi. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää!

Järjestelmä vaikuttaa kätevältä, mutta sieltä puuttuu eräs ominaisuus, joka on tärkeä minulle. Onko mahdollista, että toteuttaisitte sen?

Tavoitteenamme on luoda järjestelmästä mahdollisimman toimiva työkalu asiakkaillemme. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että saamme ja asiakkailtamme jatkuvaa palautetta ja kehitysideoita, jotka myöhemmin jalostuvat tuotekehityksessämme. Ketteränä toimijana pystymme toteuttamaan ennätysvauhdilla asiakkaidemme toivomia uusia ominaisuuksia.

Miten välitysjärjestelmä eroaa kilpailijoista?

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Tämän ansiosta sinulla on välittäjänä aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin eli asiakkaisiin ja asuntojen myyntiin. Välittäjät ovat olleet mukana kommentoimassa kehitystyön etenemistä, joten järjestelmä vastaa alan ammattilaisten todellisia tarpeita.

Toimiiko järjestelmä myös mobiililla?

Kyllä, voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

Käytän nyt toista välitysjärjestelmää. Miten siirtymisprosessi onnistuu ja onko se kovin työlästä?

Lineariin siirtyminen on vaivatonta. Et tarvitse muuta kuin seuraavan toimeksiantonumeron, logon ja asiakasrekisterin. Me huolehdimme rajapinnoista ja tarjoamme opastuksen käyttöönottoon.

Jäikö vielä jotain kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: