Kaikki yhdestä järjestelmästä

Olemme rakentaneet välitysjärjestelmästä kokonaisvaltaisen ekosysteemin, joka yhdistää sinut alan tärkeimpiin yhteistyökumppaneihin ja palveluihin.

Markkinapaikat

Voit halutessasi julkaista kohteen suoraan järjestelmästä Etuovelle, Oikotielle, Vuokraoveen ja Kauppalehteen (toimitilat). Linearin omaan Dixu-markkinapaikkaan julkaiseminen on käyttäjille täysin maksutonta.

Rahoitusalan palveluntarjoajat

Ostaja-asiakkaasi voivat vaivattomasti hakea asuntolainaansa päätöksen kohteen myynti-ilmoitukselta löytyvän lomakkeen avulla. Zevoy puolestaan tarjoaa yrityksellesi helpon luottokorttilaskujen hallinnoinnin.

Taloushallinto

Netvisorin ja Procountorin rajapintojen avulla saat laskuaineistot siirtymään automatisoidusti suoraan Linearista sähköiseen taloushallinto-ohjelmistoon.

Tietopalvelut

Linear-järjestelmän kautta pääset tilaamaan Suomen Asiakastiedolta esimerkiksi kiinteistön kauppaan liittyviä asiakirjoja. Vero-rajapinnan ansiosta voit mm. ilmoittaa useampia omaisuuslajeja yhdellä varainsiirtoveroilmoituksella.

Sähköiset palvelut

Linearissa sähköiset allekirjoitukset ja digitaaliset asuntokaupat ovat arkipäivää. Tarvittaessa palvelet asiakkaita myös perinteiseen tapaan manuaalisilla allekirjoituksilla ja sopimuksilla.

Asiakirja- ja lakipalvelut

Uudiskohteiden kauppakirjapohjat ovat Rakennustiedon käsialaa, kun taas muut asiakirjat ovat kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimisto Propertan laatimia. Asumis- ja perheoikeuden ammattilaiset Lexlyllä tarjoavat asiakkaillesi rahanarvoisia etuja, kuten 30 minuutin ilmaisen tarvekartoituksen juristin kanssa.

Markkinointimateriaalit

LinearStore yhdistää välittäjät ja palveluntarjoajat. Voit tilata suoraan järjestelmästä valokuvat, digistailaukset, virtuaaliesittelyt, pohjakuvat ja kaikki muutkin myynti-ilmoitukseen tarvittavat markkinointimateriaalit.

Asiakasviestinnän työkalut

Yhteydenpito asiakkaisiin on tärkeä osa välittäjän työtä. Osa tästä yhteydenpidosta on helposti automatisoitavassa nykyaikaisilla ja järjestelmään integroiduilla työkaluilla. Kysy lisää mahdollisuuksistasi Linearissa!

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: