Linear – Digitalisoimme kiinteistöalan

Linear on kokonaisvaltaisesti kiinteistöalan ammattilaisia palveleva yritys, jonka ensisijaisena tavoitteena on digitalisoida toimialan vanhentuneet työtavat ja helpottaa kiinteistönvälittäjien arkea. Toimintaamme ohjaa vahvasti asiakaskeskeisyys, korkeiden laatustandardien noudattaminen sekä halu vaikuttaa kiinteistöalan tulevaisuuteen. Näistä lähtökodista olemme luoneet käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla asunnon myynnin kaikki vaiheet ja niihin liittyvien palveluiden tilaus hoituu vaivattomasti yhden järjestelmän kautta.

Linearin tarina

Linearin tarina alkoi vuonna 2018, kun ensimmäinen palvelumme Dixu julkaistiin. Työskennellessämme kyseisen projektin parissa, tapasimme useita kiinteistönvälittäjiä ja muita kiinteistöalalla toimivia tahoja sekä kuulimme heidän kohtaamistaan vaikeuksista koskien suurta manuaalisen työn määrää. Myös nykyaikaisten palveluiden puute oli mahdotonta sivuuttaa, joten päätimme tuoda markkinoille ratkaisun – Linearin.

Linearin tiimin jäseneksi?

Päivistämme ei vauhtia puutu, olemmehan startup-yritys, jolla on suuri missio; koko kiinteistöalan digitalisoiminen. Koskaan ei kuitenkaan ole liian kiireistä yhteisen ajan viettämiselle, ja meille on tärkeää, että tiimimme kokoontuu säännöllisin väliajoin muissakin kuin työn merkeissä. Uskomme tämän olevan tiiviin työyhteisömme salaisuus tietenkin sen lisäksi, että tiimimme koostuu pelkistä huipputyypeistä. Toimintojamme ei turha hierarkia hidasta, vaan jokainen tiimimme jäsen saa äänensä aina kuuluviin. Kuulostaako hyvältä? Tutustu alla avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus.

Kysy botilta

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.