Näitä asioita välittäjät pohtivat vaihtaessaan välitysjärjestelmää

Asiakaspalvelumme törmää ajoittain samoihin kysymyksiin keskustellessaan sekä jo Linearia käyttävien että uusien, potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Keräsimme kymmenen yleisintä kysymystä yhteen, jotta vastauksista olisi hyötyä mahdollisimman monelle.

1. Miten välitysjärjestelmä eroaa kilpailijoista?

Linear on ensimmäinen välitysjärjestelmä, jossa saat kaiken välitystyössä tarvittavan yhden järjestelmän sisältä. Olitpa sitten tilaamassa kohteeseen pohjakuvaa tai hakemassa kiinteistörekisteriotetta, teet kaiken samalla alustalla. Kehitämme järjestelmää jatkuvasti modernein menetelmin ilman menneisyyden painolastia tai teknisiä rajoitteita. Moderni ulkoasu ja innovatiivinen käytettävyys ovatkin keränneet käyttäjiltämme poikkeuksetta kiitosta. Myös asiakkuudenhallinta (CRM) on iso osa järjestelmää, sillä sen avulla hallitset asiakkaita ja omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti. Tulossa on vielä paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten liidityökalu, palautekyselyt ja asiakasviestinnän automaatio.

2. Jos päätän vaihtaa järjestelmää nyt, millainen käyttöönottoprosessi on?

Lineariin siirtyminen on yhteen sanaan tiivistäen: vaivatonta. Käytännössä etenemme kolmivaiheisen portaikon mukaan. Ensimmäisessä vaiheessa välitysliike toimittaa Lineariin vain seuraavan toimeksiantonumeron sekä välitysliikkeen logon ja mahdolliset värikoodit, jotta kunkin välitysliikkeen persoonallinen yritysilme on mahdollista määritellä. Tämän jälkeen kaikki välitysliikkeen välittäjät saavat omat tunnukset ja sovimme yhteisen käyttöönottokoulutuksen. Kolmannessa vaiheessa käyttö voikin jo alkaa ja asiakaspalvelumme sekä oma yhteyshenkilönne on aina valmiina auttamaan.

Olemme saaneet palautetta, että Linearin järjestelmä on niin helppo ja intuitiivinen käyttää, että käytön voi aloittaa ilman koulutustakin. Kehitämme parhaillaan työkalua vanhan aineiston siirtoon, joten sekin tulee onnistumaan pian.

3. Onnistuuko kiinteistökauppa digitaalisesti Linearissa?

Linearin käyttäjillä on mahdollisuus tehdä DIAS-kiinteistökauppoja Buenosin kautta jo ennen Linearin omaa DIAS-kiinteistökauppalaajennusta. Välitysliikkeet saavat Buenosin käyttöön olemalla yhteydessä DIASin asiakaspalveluun.

4. Saanko Linearista aineiston mukaani, jos lopetan välitystoiminnan tai vaihdan toiseen järjestelmään?

Kyllä. Jos lopetat toiminnan tai vaihdat järjestelmää, saat oman aineiston mukaasi.

5. Ovatko Linearin kauppakirja- ja tarjouspohjat luotettavia?

Linearin kauppakirja- ja tarjouspohjat ovat kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimisto Propertan asianajajan Petri Keskitalon tekemiä ja siten täysin luotettavia ja ajantasaisia. Keskitalo toimii myös KVKL:n lakiasianvaliokunnan puheenjohtajana.

Meiltä on lisäksi kysytty, että miksi emme käytä KVKL:n lomakkeita. Syy on yksinkertaisesti se, että saamme tehtyä muutokset ja päivitykset nopeammin itse ja pystymme näin varmistamaan, että asiakirjat ovat aina ajantasaisia.

Teimme äskettäin kyselyn siitä, mitä mieltä Linearin käyttäjät ovat kauppakirja- ja tarjouspohjista. Vastausten mukaan 67 % piti Linearin kauppakirja- ja tarjouspohjia kilpailevia järjestelmiä selvästi parempina.

6. Mitä yhdistymisenne Oikotien kanssa tarkoittaa?

Teemme vahvaa yhteistyötä Oikotien ja sen emoyhtiön Schibstedin kanssa, joka omistaa pienen siivun myös Linearista. Yhteisenä tavoitteenamme on esimerkiksi tuoda Linearin käyttäjille täysin uusia ja uniikkeja ominaisuuksia, joita voi hyödyntää Oikotien kohdemarkkinoinnissa. Tavoittelemme myös yhdessä markkinajohtajuutta; Linear haluaa olla välitysjärjestelmien ykkönen ja Oikotie puolestaan markkinapaikkojen. Yhdistymisen taustoista ja tavoitteista voit lukea lisää täältä.

7.  Mitä välitysjärjestelmän kuukausihintaan sisältyy?

Kun vertaat Linearin kuukausihintaa kilpailijaan, kannattaa muistaa, että Linear on enemmän kuin välitysjärjestelmä. Saat yhdestä järjestelmästä kaiken, mitä tarvitset laadukkaaseen välitystyöhön. Välitysjärjestelmä sisältää asiakkuudenhallinnan (CRM) ja yhteydet kaikkiin alan tärkeimpiin
yhteistyökumppaneihin ja palveluihin. Lisäksi järjestelmä sisältää myös sähköiset allekirjoitukset. Eikä vain tarjouslomakkeisiin ja kauppakirjoihin, vaan voit lähettää alustan kautta sähköisesti allekirjoitettavaksi muitakin asiakirjoja, kuten vaikkapa valtakirjan. Kaikki edellä mainittu ja paljon muuta on jo nyt Linear-käyttäjien saatavilla. Voit tutustua hinnastoon tarkemmin täältä.

8. Toimiiko järjestelmä myös mobiililla?

Kyllä, voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla. Itse asiassa teimme erillisen blogitekstin Linearia käyttävästä välittäjästä, joka tekee lähes kaiken välitystyössä tarvittavan mobiililla. Lue lisää täältä.

9. Puhutte manuaalisen työn vähentämisestä. Mitä se tarkoittaa?

Välitysjärjestelmässä on lukuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat manuaalisen työn vähentämisen. Sinun ei esimerkiksi tarvitse navigoida usean alustan välillä saadaksesi yksinkertaisen asian tehdyksi, koska Lineariin on integroitu olennaisimmat työkalut kiinteistöalan tärkeimmiltä toimijoilta. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa yli 500 täytettyä kenttää puolestasi, joten samoja asioita ei tarvitse kirjoittaa useita kertoja. Linearissa on myös ennennäkemättömiä ominaisuuksia, kuten esittelytekstejä inspiraatioksi
kirjoittava tekoäly AIDA™.

10. Saanko kohteet näkyviin Linearista välitysliikkeemme omille sivuille?

Kohteet saadaan näkymään myös välitysliikkeen omille kotisivuille rajapinnan avulla. Käytännössä hoidamme toteutuksen yhdessä kotisivujesi ylläpitäjän kanssa. Mikäli kotisivusi toimivat WordPress-alustalla, löytyy meiltä valmis plug-in ratkaisu, jonka avulla saat tyylikkäät kohde-esittelyt myös omille kotisivuillesi brändi-ilmeen mukaisesti. Esimerkiksi turkulaisen välitysliike Näytönpaikan kohde-esittelysivu on toteutettu ratkaisumme avulla.

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: