Linear Store

Linear Store on täysin uudenlainen markkinapaikka, joka tuo yhteen kiinteistönvälittäjät sekä välitysalan tarpeisiin vastaavat palveluntuottajat.

Kattavat palvelut

Välitysjärjestelmän käyttäjille palvelut toimitetaan suoraan kohteen tietoihin.

Asiantuntevat palveluntuottajat

Kasvava tuottajaverkostomme kattaa eri alojen ammattilaisia, jotka toimivat ympäri Suomea.

+ useita muita

Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja virtuaalisisustusten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta.
Patrik Sariola
Local LKV

Usein kysytyt kysymykset

Miten Store eroaa Linearin aiemmasta tilauspuolesta?

Linear toimii Storessa vain alustan ylläpitäjänä, ja siinä se hienous onkin! Tuottajat hinnoittelevat itse omat palvelunsa, jotta välittäjät voivat valita juuri itselleen sopivimman vaihtoehdon heidän profiiliensa ja palvelupakettiensa perusteella. Markkinapaikka avaa myös uusia mahdollisuuksia; vanhojen tuttujen palveluiden lisäksi alustalta löytyy myös täysin uudenlaista valikoimaa.

Mitä tarvitsen alustan käyttöön?

Toivotamme alustalle tervetulleeksi kaikki välittäjät! Mikäli et ole Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä, voit pyytää maksuttomat tunnukset täältä. Linear-käyttäjät taas saavat Storesta täyden hyödyn; palveluiden tilaus onnistuu välitysjärjestelmän tunnuksilla kätevästi suoraan kohdekortilta, jonne materiaalit myös valmistuessaan toimitetaan.

Muut ominaisuudet

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti välitystyön uutta aikakautta?