Markkinoinnin automaatiot

Linearin markkinoinnin automaatioiden ansiosta laadukas asiakasviestintä ei vie kohtuuttomasti aikaa.

Valjasta pitkien asiakassuhteiden salaisuus

Varmista, että asiakas valitsee sinut aina uudelleen. Automaatiot tekevät jälkimarkkinoinnista helppoa, viemättä aikaasi nykyisiltä toimeksiannoilta.

Viesti vaikuttavasti

Ajasta asiakasviestintäsi niin, että sillä on suuri vaikutus; juuri ennen hankintakäyntiä tai vaikkapa kohteen menestyksekkään myynnin jälkeen.

Luo unohtumattomia asiakaskokemuksia

Luo mieleenpainuvia asiakaskokemuksia aktiivisella vuorovaikutuksella. Ylläpidät asiakassuhteitasi vaivattomasti automatisoidun viestinnän avulla.

Vie asiakasymmärryksesi uudelle tasolle

Ymmärrä asiakastarpeita ja kehitä toimintaasi. Automatisoidut palautekyselyt pitävät huolen siitä, että jokainen asiakkaasi kokee tulevansa kuulluksi.

Linear on helppokäyttöinen ja moderni järjestelmä, joka vastaa kaikkiin tämän päivän tarpeisiin. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä päätökseemme siirtyä Linearin käyttäjiksi.
Johanna Willberg
Johanna Willberg
Etta LKV
Jo lyhyen testauksen jälkeen huomasimme, miten hyvää työtä järjestelmän kanssa on tehty. Nopeus on aivan eri luokkaa verrattuna kilpailijaan!
Antti Pietilä
Antti Pietilä
Helmikodit LKV
Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!
Toni Leskinen
Toni Leskinen
Rive
Jos olen tarvinnut pikaista tukea, niin Linearin asiakaspalvelu on aina toiminut. Antamiamme kehitysideoita on myös viety nopeasti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella Linearia muillekin!
Riikka Pfitzner-Saarnia
Riikka Pfitzner-Saarnia
Prima LKV
Linearin järjestelmää on todella helppo käyttää mobiililla. Aikaa säästyy merkittävästi joka päivä, kun voin hoitaa akuutit asiat heti.
Juho Sirkkala
Juho Sirkkala
Nova LKV
Vihdoin välitysjärjestelmissäkin tapahtuu kehitystä. Linear on iso harppaus aikaisemmin käyttämiini järjestelmiin ja siinä on niin paljon uusia ominaisuuksia.
Anna Merkel
Anna Merkel
Maekla LKV
Linearin välitysjärjestelmä on helpottanut paljon arkeani, sillä ehdin nyt tehdä päivän aikana paljon enemmän. Asiakaspalvelulle haluan antaa myös erityiset kiitokset, vastauksen saa aina nopeasti!
Taina Lifflander
Taina Lifflander
PLUS Kiinteistöt LKV
Päädyimme Lineariin, sillä Linear on moderni ja siellä on uusia työkaluja käytettävissä jo nyt, joita muut välitysjärjestelmät tarjoavat vasta vuosien päästä. Linear on niin paljon edellä.
Ari Raunio
Ari Raunio
Huoneistoketju
Konkreettinen ero muihin järjestelmiin on se, että niissä kehitys lakkaa, mutta Linearissa mennään koko ajan eteenpäin. Ennen ei ole osattu edes haaveilla paremmasta.
Jouni Paasio
Jouni Paasio
Kiinteistönvälitys Näytönpaikka
Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Lineariin. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Uskon sen olevan markkinoiden paras.
Patrik Sariola
Patrik Sariola
Local LKV
Olin jo pitkään ollut turhautunut välitysliikkeeni käyttämään järjestelmään. Se oli auttamatta vanhentunut, eikä toimittajalla näyttänyt olevan intressejä järjestelmän uusimiseen. Vuonna 2022 otimme Linearin käyttöön. Tuota ratkaisua emme ole katuneet.
Mikko Naugrén
Mikko Naugrén
Premier LKV

Muut ominaisuudet

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti välitystyön uutta aikakautta?