Integraatiot

Linear yhdistää välitysalan tärkeimmät kumppanit ja palvelut yhdelle alustalle.

Asuntoportaalit

Voit julkaista kohteet Etuovelle, Oikotielle, Vuokraoveen ja Kauppalehteen (toimitilat). Linearin omalle Dixu-markkinapaikalle julkaiseminen on täysin maksutonta.

Taloushallinto

Netvisorin ja Procountorin rajapintojen avulla saat laskuaineistot siirtymään Linearista sähköiseen taloushallinto-ohjelmistoon.

Tietopalvelut

Suomen Asiakastiedolta voit tilata esimerkiksi kiinteistön kauppaan liittyviä asiakirjoja. Vero-rajapinnan ansiosta voit ilmoittaa useita omaisuuslajeja yhdellä ilmoituksella.

Sähköiset palvelut

Linearissa sähköiset allekirjoitukset ja digitaaliset asuntokaupat ovat arkipäivää. Tarvittaessa palvelet asiakkaita myös perinteiseen tapaan.

Asiakirja- ja lakipalvelut

Uudiskohteiden kauppakirjapohjat ovat Rakennustiedon käsialaa, kun taas muut asiakirjat ovat lakitoimisto Propertan laatimia.

Asiakasviestinnän työkalut

Yhteydenpito asiakkaisiin on tärkeä osa välittäjän työtä. Osa tästä yhteydenpidosta on helposti automatisoitavissa järjestelmään integroitavilla työkaluilla.

Rahoitusalan palveluntarjoajat

Ostaja-asiakkaasi voivat vaivattomasti hakea asuntolainaa kohteen myynti-ilmoitukselta löytyvän lomakkeen kautta. Zevoy taas automatisoi kuittien ja kulujen käsittelyn.

Muut integraatiot

Eikö toivomaasi kumppania löydy listasta? Toteutamme asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti integraatioita myös muille alustoille.

Muut ominaisuudet

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti välitystyön uutta aikakautta?