Tekoäly

Linearin AIDA on Suomen välitysalan ensimmäinen esittelytekstejä kirjoittava tekoäly.

Oma henkilökohtainen assistenttisi

AIDAa ei ole luotu korvaamaan ihmistä, vaan se toimii omana henkilökohtaisena assistenttinasi kirjoitusprosessin yhteydessä.

Ei enää tyhjän paperin syndroomaa

AIDA on apunasi silloin, kun inspiraatio kirjoittamiseen on hukassa tai haluat saada esittelytekstin mahdollisimman nopeasti valmiiksi.

Luo esittelytekstit minuuteissa

AIDAn tuottamat tekstit perustuvat selostusliitteelle täytettyihin tietoihin ja avainsanoihin, jotka pääset valitsemaan itse.

Valloita kansainväliset markkinat

AIDA osaa useampia kieliä; jos haluat kirjoittaa esittelytekstin esimerkiksi espanjaksi, se onnistuu helposti tekoälyn avulla.

Ole osa älykkäämpää tulevaisuutta

Linear kehittää jatkuvasti uusia tekoälyavusteisia palveluita, jotka hoitavat aikaisemmin manuaalityönä tunnetun taakan puolestasi.

"AIDAa olen käyttänyt auttamaan alkuun esittelyteksien kirjoittamisessa, vaikka lopullisen tekstin itse teenkin. AIDA auttaa erityisesti silloin, kun ajatus ei luista tai tuntuu, että tulee kirjoitettua aina samat asiat. Se nopeuttaa ja helpottaa."
Taina Lifflander
Taina Lifflander
PLUS Kiinteistöt LKV
"AIDA on inspiroiva ja todellakin aikaa säästävä työkalu, kunhan sitä oikein ymmärtää. Upeita inspiraatioita tekstin pohjaksi ja näkökulmia, joita ei itse tajunnutkaan sekä vahvuuksia, jotka olisi jäänyt nostamatta."
Jouni Paasio
Jouni Paasio
Kiinteistönvälitys Näytönpaikka

Muut ominaisuudet

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti välitystyön uutta aikakautta?