DIGITALISOIMME KIINTEISTÖALAN

Nopeatahtisessa ympäristössä, kuten kiinteistöalalla, 80% kiinteistönvälittäjän ajasta käytetään yhä manuaaliseen työhön. Linear tarjoaa sinulle tarvitsemasi nykyaikaiset ratkaisut pysyäksesi muutaman askeleen muita edellä.

010 384 1012(pvm/mpm, ark. klo 9-17)
phone

Teknologia

Linear muuttaa kiinteistöalaa edistyneillä teknologisilla ratkaisuilla, jotka tuovat kohteesi uudelle aikakaudelle. Integroitu ja tietopohjainen teknologiamme yhdistettynä kiinteistöalan asiantuntijuuteen mahdollistaa yhä toimialalla käytettyjen, vanhentuneiden työtapojen optimoinnin.

Linearin teknologia tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen ja kilpailuedun, joita uudet sekä olemassaolevat asiakkaasi arvostavat. Asiakkaiden määrän kasvu, huippumyynnit ja manuaaliseen työhön käytetyn ajan vähentäminen ovat vain osa palveluidemme käytön eduista.

AI-pohjaiset työkalut

Älykkäiden työkalujemme avulla säästät resursseja joutumatta kamppailemaan monimutkaisten järjestelmien kanssa.

Markkinointi- ja myyntityökalut

Linearin markkinointi- ja myyntityökalut edistävät dynaamista kaupan solmimista ja auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Mittarit ja analytiikka

Linearin mittarit ja analytiikka tarjoavat olennaisia komponentteja työsuorituksen ymmärtämiseksi, analysoimiseksi ja seuraamiseksi.

Yritys

Linearin tarina alkoi vuonna 2018, kun ensimmäinen palvelumme Dixu julkaistiin. Työskennellessämme kyseisen projektin parissa, tapasimme useita kiinteistönvälittäjiä ja muita kiinteistöalalla toimivia tahoja sekä kuulimme heidän kohtaamistaan vaikeuksista koskien suurta manuaalisen työn määrää. Myös nykyaikaisten palvelujen ja ratkaisujen puute oli mahdotonta sivuuttaa, joten päätimme tuoda markkinoille ratkaisun - Linearin. Tänä päivänä Linear tarjoaa maailmanlaajuisesti tasokkaita digitaalisia palveluja yrityksille, jotka työskentelevät kiinteistöalan parissa.

Henkilöstön koko

19

Alex Silvennoinen
CSO, Co-Founder
Miro Eriksson
CEO, CO-Founder
Miika Isoranta
Key account manager

Rekrytointi

Suurin sijoituksemme on työntekijämme. Olemme omistautuneita tukemaan tiimimme jäsenten ammatillista kasvua ja kehitystä sekä tarjoamaan motivoivia ja innostavia työmahdollisuuksia. Nyt on erinomainen aika liittyä Lineariin ja saada todistaa kasvuamme eturivistä. Jos uskot sopivasi tiimiimme, lähetä avoin hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: [email protected]

Ota yhteyttä

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvää palvelua. Mikäli sinulla on kysyttävää meistä tai palveluistamme, jätäthän yhteydenottopyynnön lomakkeen avulla.


Linear Oy[email protected]010 384 1012 (ark. 8-18)
Maria01Lapinlahdenkatu 1600180 Helsinki