Välitysjärjestelmämarkkina on murroksessa

Linear
kirjoittanut Linear
1 min lukuaika
26.3.2024 14:08

Järjestelmämarkkinoilla myllertää. Oikotie lopettaa välittäjille suunnatun PDX:n lähikuukausina, Alma on uudistamassa KIVI-järjestelmää OVI Proksi ja Linear uutena toimijana on lohkaissut 25 % siivun markkinasta jo lyhyen ajan sisällä. Siirtymä kohti välitysjärjestelmien uutta aikakautta on odotettu, sillä markkina on ollut vuosien ajan muuttumaton ja näin ollen sivuuttanut asiakkaiden todelliset tarpeet. Siinä missä muut alustat ovat ehtineet luomaan nahkansa jo useaan otteeseen – välitysjärjestelmät ovat säilyneet lähes ennallaan alati kehittyvästä teknologiasta huolimatta.

Linear-välitysjärjestelmän saapuminen markkinoille aloitti lähtölaskun uuteen normaaliin, jonka keskiössä ovat välittäjät. Välitysalalle ominaiseen tapaan markkinatilannetta voisi kuvailla sanomalla, että kyseessä on nyt välittäjien markkinat. Välittäjät saavat välitysjärjestelmien asiakkaina vihdoinkin ansaitsemansa valokeilan, sillä liian kauan toimijat ovat tukeutuneet siihen, että kukaan ei haasta heidän menneisyyteen juuttuneita toimintamallejaan.

Suuret muutokset palveluntarjoajien keskuudessa ovat herättäneet kiinteistönvälittäjien huomion ja muuttoliike on alkanut. Olemme saaneet ennätysmäärän yhteydenottoja välittäjiltä, jotka haluavat järjestelmiltään enemmän ja lyhyessä ajassa Linearin on ottanut käyttöönsä lukuisat uudet välittäjät. Eikä ihmekään, nyt jos koskaan on oikea hetki kilpailuttaa välitysjärjestelmä ja varmistaa, että käytössä on alan parhaat työkalut. Aivan kuten ostajat ja myyjät ottavat kaiken hyödyn irti heille suosiollisista markkinatilanteista, tulisi välittäjien tehdä sama nyt.

Oma timanttinen jengimme on kasvanut vauhdilla viime vuosien aikana ja meitä on kohta jo 30 Linearin kehittämiseen täysillä omistautunutta ammattilaista. Emmekä ole yksin, vaan teemme vahvaa yhteistyötä Oikotien ja sen emoyhtiön Schibsted-konsernin kanssa, joka omistaa pienen siivun myös Linearista. Linearin palvelumalli eroaa muista siten, että tarkoituksenamme ei ole päivittää järjestelmää vastaamaan nykyaikaa kymmenen vuoden välein. Sen sijaan kehitämme järjestelmää jatkuvasti modernein menetelmin ilman menneisyyden painolastia tai teknisiä rajoitteita. Kun valitset Linearin, saat nykyaikaiset ominaisuudet käyttöösi heti.

Tämä kaikki on valmista jo nyt:

  • Manuaalisen työn automatisointi. Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Keskimäärin 500 täytettyä kenttää puolestasi.

  • Mobiiliystävällinen käyttöliittymä. Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa, että et vietä aikaa järjestelmän vaan asiakkaiden parissa. Järjestelmää voi käyttää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

  • Innovatiiviset ominaisuudet. Järjestelmässä on ennennäkemättömiä ominaisuuksia, kuten esittelytekstejä inspiraatioksi kirjoittava tekoäly AIDA™.

  • Kattava asiakashallinta (CRM). Voit hallinnoida asiakkaitasi ja omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti. Tulossa myös uusia ominaisuuksia, kuten palautekyselyt ja asiakasviestinnän automaatio.

  • Luotettavat asiakirjat. Äskettäin tekemämme kyselyn perusteella 67 % nykyisistä käyttäjistä piti Linearin kauppakirja- ja tarjouspohjia kilpailevia järjestelmiä selvästi parempina. 

  • Kaikki yhdestä järjestelmästä. Aina kohteen asiakirjoista tilattaviin lisäpalveluihin (esim. valokuvaus ja pohjakuvat). Myös raportointi sekä laajat integraatiot ja rajapinnat tärkeimpiin toimijoihin.

 

Lue lisää Linear-välitysjärjestelmästä täältä tai aloita veloitukseton kuukauden testijakso jo tänään.