Palvelut

Olemme rakentaneet kattavan palveluvalikoimamme perustuen alan muuttuviin tarpeisiin ja kiinteistöalan ammattilaisilta saatuun palautteeseen. Seuraamme tiiviisti kiinteistöalan trendejä ja myös ennakoimme niitä, jonka vuoksi tarjoamamme palvelut ovat aina vähintäänkin ajankohtaisia, usein jopa edellä aikaansa. Koko Suomen kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarjota kaikki palvelumme valtakunnallisesti.

Palvelumme

Digistailaus

Sisustussuunnittelijan tekemä digistailaus tuo esiin tilan mahdollisuudet monipuolisesti ja lisää potentiaalisten ostajien määrää. Sopii sekä tyhjään että kalustettuun tilaan.

Digistailaus esittelee tilan uudessa valossa. Se auttaa hahmottamaan tyhjän tilan mittasuhteita ja mahdollisuuksia. Kalustettuun tilaan luodaan puolestaan vaihtoehtoinen sisustus, joka esittelee tilan uudessa valossa ja laajentaa näin kiinnostuneiden määrää. Digistailaus on mahdollista toteuttaa myös kotimaisen huonekaluvalmistajan Iskun aidoilla kalusteilla, jolloin niihin erikoistunut sisustussuunnittelija luo sisustuksen. Asunnon ostaja voi hankkia sisustuksessa käytetyt kalusteet alennettuun hintaan.

Digiremontti

Digiremontti on erityisen tehokas silloin, kun halutaan tuoda pintaremonttia vaativan kohteen potentiaali esiin havainnollistavan kuvan avulla.

Digiremontissa voidaan vaihtaa kiinteät kalusteet, lattiamateriaali ja maalata seinät sekä tietysti kalustaa koko tila. Digiremontti sopii mainiosti myös keskeneräisten tilojen loppuunsaattamiseen; näin voidaan esitellä valmista tilaa jo rakennusvaiheessa potentiaalisille ostajille.

Premium-valokuvat

Herätä ostajien mielenkiinto korkealaatuisten valokuvien avulla. Ammattilaisen ottamat korkealaatuiset kuvat kertovat asunnosta enemmän kuin tuhat sanaa ja korostavat välittäjät ammattitaitoa. Valokuvien laadulla on suora yhteys kohteen myyntiajan pituuteen, jonka vuoksi niihin kannattaa panostaa.

Kuvien perusteella ostajaehdokkaat luovat mielikuvan asunnosta ja päättävät, haluavatko tutustua kohteeseen lähemmin. Linearin korkealaatuiset premium-valokuvat ottaa aina ammattilaisvalokuvaaja. Asiantunteva valokuvaaja ja laadukas laitteisto varmistavat sen, että asunto näyttää houkuttelevalta, mutta myös totuudenmukaiselta.
Yhteistyössä Linearin kanssa toimii ammattivalokuvaajien verkosto ympäri Suomen.

Haluatko valokuvaajaksi Lineariin? Ota yhteys [email protected]

Virtuaaliesittely

Virtuaaliesittelyn avulla potentiaaliset ostajat voivat tutustua kohteeseen ajasta ja paikasta riippumatta. Näin he ovat jo askeleen lähempänä tarjouksen tekoa näytölle tullessaan

Matterport-virtuaaliesittelyn avulla välittäjä voi esitellä kohdetta etänä ja/tai asiakas tutustua siihen oman aikataulunsa mukaan. Asiakas saa kohteesta valokuvia konkreettisemman näkemyksen ja sen avulla tarkempi tutustuminen kohteeseen on mahdollista myös kauempana asuville asiakkaille, joiden on vaikea päästä paikanpäälle. Asiakas voi kierrellä virtuaalisesti asunnossa ja pysähtyä tarkastelemaan lähemmin häntä kiinnostavia yksityiskohtia ja maisemia parvekkeelta tai ikkunoista.

Virtuaaliesittely sisältää mittatyökalun, jonka avulla asiakas voi kokeilla, mahtuuko hänen lempisohvansa myös uuteen asuntoon. Virtuaaliesittely toimii 24/7 ja palvelee erityisesti ostajia, mutta oleellisesti myös asunnon välittäjiä ja myyjiä.

Tutustu myös asunnon virtuaaliseen esittelyyn TÄSTÄ

Pohjakuva

Pohjakuva kiinnostaa kaikkia asunnon ostajia. Linearin laadukas pohjakuva kertoo selkeästi huonejaosta ja asunnon mittasuhteista.

On vaikea kuvitella myynti-ilmoitusta ilman pohjapiirrosta. Linearin selkeän ja laadukkaan pohjapiirroksen avulla potentiaalinen ostaja saa helposti yleiskuvan huoneiden lukumäärästä ja asemoinnista. Pohjakuva yksilöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ulkoasu voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen yleistä tyyliä esimerkiksi värien osalta.

Drone-video/ilmavalokuvat

Drone ilmavalokuvien ja videon tuovat kohteen esiin uudesta kuvakulmasta. Vielä melko harvoin käytetty dronekuvaus auttaa erottumaan muusta tarjonnasta positiivisella tavalla. Sopii erityisesti kohteisiin, joissa on iso piha tai mielenkiintoinen ympäristö.

Dronen avulla avarrat näkymää ja voit esitellä asunnon pihapiiriä ja aluetta laajemmin osana ympäristöä. Drone-video tuo lisäarvoa erityisesti silloin, kun kyseessä on omakotitalo, tai kohde sijaitsee mielenkiintoisessa ympäristössä, esimerkiksi vesistön lähellä. Vapaa-ajankohteisiin dronekuvaus sopii mainiosti.

Videoesittely

Perinteinen videokuvaus herättää kohteen eloon ja välittäjällä voi tuoda esiin myös oman persoonansa.

Videon avulla ostajaehdokas näkee asunnon mittasuhteet monipuolisemmin kuin pelkissä valokuvissa, mutta virtuaaliesittely vie videokuvauksen hyödyt aivan uudelle tasolle. Videoesittelyssä iso painoarvo on välittäjän taidoilla esitellä kohdetta sujuvasti ja mielenkiintoisesti kohderyhmä silmällä pitäen.

3D-mallinnus (renderöinti)

Renderöinnin eli 3D-mallinnuksen avulla voidaan nähdä, millaiselta vasta rakenteilla tai suunnittelilla oleva tila tulee näyttämään.

Renderöinti on ratkaisu silloin, kun halutaan nähdä miltä tila tulee näyttämään valmiina. Renderöintiä käytetään mallintamaan esimerkiksi asuntoja, joiden rakentamista ei ole vielä edes aloitettu, mutta niistä halutaan valokuvan kaltaisia mallinnuksia käytettäväksi esimerkiksi ennakkomarkkinoinnissa. Renderöinti voidaan toteuttaa pelkän pohjakuvan tietojen avulla.

Näin palveluiden tilaus sujuu

Asiakkaamme kertovat

Pohjakuvien, valokuvauksien ja muiden palveluiden tilaaminen Linearin kautta on ollut äärimmäisen helppoa. Kaikkien tuotteiden laatu ollut äärimmäisen hyvää olipa kyseessä sitten valokuvat tai 3D-mallinnukset uudiskohteisiin. Tilausjärjestelmän käyttö oli myös helppoa omaksua ilman koulutusta tai erillistä opetusta.

teemu

Teemu Sainomaa, Sp-Koti

Olemme tilanneet mm. pohjakuvia, jotka tulevat nopeasti ja helposti suoraan myytävän kohteen tietoihin. Kaikista saapuneista palveluista tulee myös ilmoitukset, jotka helpottavat välittäjää pysymään ajan tasalla omasta työstään.

toni

Toni Leskinen, Kodit.io