Editointipalvelu vapauttaa valokuvaajien aikaa

Linearilla on laaja ammattivalokuvaajien verkosto, joka on tilausjärjestelmässämme asiakkaiden käytettävissä. Aivan kuten välittäjätkin, valokuvaajat toimivat meille yhtenä tärkeänä sidosryhmänä, ja heidän työtaakkansa heijastuu poikkeuksetta asiakkaidemme myyntiprosessin jouhevuuteen. Mikäli asunnon valokuvauksen jälkeiset vaiheet, kuten editointi, vie suuren osan kuvaajan työaikaa, käsiteltyjen kuvien saamisessa kestää ja näin ollen kohteen julkaisu siirtyy myöhemmäksi. Käsiteltyjen myyntikuvien vastaanottaminen nopeasti onkin asia, jota välittäjät suuresti arvostavat ja jonka mukaan myös voivat valita valokuvaajansa. Tämän lisäksi, kuvauksen jälkivaiheiden läpikäynti on luonnollisestikin aina valokuvaajilta pois esimerkiksi muista työkeikoista, kun aikaa tuhlaantuu muuhun kuin uusien asiakkaiden palvelemiseen. Edellä mainitut asiat saivat meidät pohtimaan, mitä jos valokuvaaja pystyisikin hyppäämään kokonaan tämän työvaiheen yli?

Kuvankäsittely – työläs, mutta tärkeä työvaihe

Kuvankäsittelyllä voidaan korostaa kuvattavan kohteen tunnelmaa tai tarvittaessa esimerkiksi häivyttää kuvanottohetkellä tapahtuneita ”virheitä”. Tämä kaikki ei kuitenkaan tapahdu itsestään, vaan vie yllättävänkin paljon aikaa valokuvaajan kalenterista. Itse asiassa, ammattilaisilta saamamme palautteen mukaan valokuvaajien työajasta suuri osa menee kuvien editointiin, kuten valotuksen säätämiseen ja värien kirkastamiseen. Valokuvien editointi on kuitenkin yksi tärkeimmistä työvaiheista, jota ei voi vain sivuuttaa, mutta sen työläs luonne tuntuu olevan monen taakkana. Jos yhden kuvan editointiin kuluu aikaa vaikkapa 15 minuuttia, voi valokuvaaja itse laskea, kuinka kalliiksi kyseinen on tullut vuosien varrella.

Vähemmän työtä, enemmän kuvauksia – tai vapaa-aikaa

Me Linearissa haluamme helpottaa sidosryhmiemme taakkaa poistamalla manuaalisia työvaiheita digitalisaation avulla ja nyt voimme iloksemme tehdä sen myös valokuvaajille. Linearin palveluihin lukeutuu nimittäin tästä eteenpäin editointipalvelu, jonka avulla valokuvaaja voi siirtää aiemmin työläänä tunnetun kuvankäsittelyn hoidettavaksemme. Tarjoamme editointipalvelun hintaan 1,50 €/kuva (alv. 0%) ja toteutamme kuvat yhden arkipäivän sisällä. Tekeekö valokuvaaja sitten editoinnista vapautuvalla ajalla enemmän töitä vai käyttääkö ajan muihin tärkeisiin asioihin, on täysin heidän oma valintansa.

Ensimmäiset valokuvaajat ovat jo todenneet editointipalvelun hyödyllisyyden. Olemme saaneet olla valokuvaajien apuna kuvankäsittelyssä ja palaute on ollut poikkeuksetta positiivista. Yksi verkostomme luottokuvaajista, Ivan Happonen kuvaili palveluamme seuraavanlaisesti: ”Helppo, nopea ja hyvä laatu eli kaikki mitä tarvitaan, kun on kiire saada asiakkaalle kuvat.”

Mikäli olet valokuvaaja ja kiinnostuit tarjoamastamme editointipalvelusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: [email protected] / 010 384 1012.