Digistailauksen hyödyt kiinteistönvälittäjille

Mitä digistailaus tarkoittaa?

Tyhjän asunnon kohdalla virtuaalisisustus eli digistailaus tarkoittaa sitä, että valokuvaan lisätään sisustus digitaalisesti. Näin ostajaehdokkaat saavat kattavamman kokonaiskuvan asunnosta ja sen potentiaalista; myös huonekorkeuden ja mittasuhteiden hahmottaminen on helpompaa kalustetusta kuin tyhjästä asunnosta. Kalustetun asunnon kohdalla toimenpide tarkoittaa sitä, että olemassa olevat kalusteet poistetaan digitaalisesti ja korvataan uusilla. Se voi osoittautua vielä luultuakin tärkeämmäksi, sillä potentiaalisen ostajan makuun sopimattomat kalusteet voivat vaikuttaa negatiivisesti asunnosta saatavaan mielikuvaan. Pahimmassa tapauksessa muuten sopiva asunto ei pääse edes harkintalistalle, kun ostajaehdokkaan on haastavaa hahmottaa tilan moninaiset mahdollisuudet olemassa olevien kalusteiden vuoksi.

Lyhyempi myyntiaika, enemmän kiinnostuneita ostajia

Digistailausta käytetään paljon Yhdysvalloissa. Yli miljoonan jäsenen ammattijärjestö National Association of Realtorsin mukaan jopa 94 % amerikkalaisista kiinteistönvälittäjistä liputtaa digistailauksen puolesta; se lisää ostajien kiinnostusta ja voi puolittaa myyntiajan. Tämän innoittamana toteutimme pienen tutkimuksen Helsingissä myynnissä olleista, Linearin järjestelmää käyttävien välittäjien kohteista. Ne kohteet, joissa oli hyödynnetty digistailausta myytiin keskimäärin 23 vuorokaudessa, kun taas digistailaamattomien myyntiaika oli noin 51 vuorokautta. Digistailauksen todennettiin siis saavuttavan jopa yli puolet lyhyemmän myyntiajan. Kun otetaan huomioon digistailauksen hinta ja välittäjän työajan rahallinen arvo, alhaisemman myyntiajan myötä voidaan päätyä kiistatta siihen lopputulokseen, että digistailaus todella on hintansa väärti – ja paljon arvokkaampikin.

Digitaalinen asunnon stailaus helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti

Aikoinaan stailaus tarkoitti sitä, että kiinteistönvälittäjä kantoi asuntoon huonekaluja ja muuta rekvisiittaa sekä huolehti kuvauksen jälkeen samat tavarat pois. Tai vaihtoehtoisesti palkkasi esimerkiksi sisustussuunnittelijan tekemään edellä mainitut asiat. Nykyään tämä kaikki hoituu tietokoneen ruudulla, jolloin luonnollisesti myös vaihtoehtoisia huonekaluja ja sisustuselementtejä on lukematon määrä entiseen verrattuna. Digistailaus ei vaadi asiakkaan kalusteiden siirtelyä, joten kaikki pääsevät helpommalla – ei vähiten välittäjä. Sisustusalan ammattilaisen asiantuntijuuttakaan ei tarvitse poissulkea. Sen lisäksi että oma sisustussuunnittelijamme on luonut valmiita tyylejä, joista välittäjä voi vapaasti valita sopivimman, on mahdollista myös saada juuri kyseiseen kohteeseen toteutettu, yksilöllinen digistailaus huonekaluvalmistaja Iskun aidoilla kalusteilla.

Digistailausta hyödyntävät välittäjät ovat alan edelläkävijöitä

Suomessa digistailausta hyödyntää vasta pieni osa kiinteistönvälittäjistä, joten se on myös mahdollisuus erottua muista. Asiakkaamme ovat osoittautuneet edelläkävijöiksi ja he ovat ottaneet digistailauksen enenevissä määrin yhdeksi kilpailukeinokseen erottua kohteiden markkinoinnissa. Laadukkaiden kuvien käyttö nostaa väistämättä myös mielikuvaa välittäjän ammattitaidosta ja auttaa heitä erottumaan edukseen asuntoportaaleissa sekä uusasiakashankinnassa.

Näin digistailausta käyttävät välittäjät kertovat palvelun tuomista hyödyistä omissa kohteissaan:

”Pikkuruisissa yksiöissä on hyvä näyttää, mitä tilaan mahtuu. Tässä yksiössä huoneen pehmeä ja luonnonläheinen värimaailma on haettu niin kaakeliuunista kuin lautalattiasta.”

– Hannimaria Haaramäki, Kiinteistömaailma Kruununhaka

”Olemme käyttäneet jo noin vuoden digistailausta kaikissa tyhjissä asunnoissa sekä sellaisissa, joissa toivottu modernimpaa ilmettä. Huippua on se, että myös täynnä tavaraa olevan kohteen saa digistailattua upeaksi. Käytämme digistailattua kuvaa aina pääkuvana, jolloin se heti herättää mielenkiinnon portaaleissa.”

– Satu-Maija Arvo, Kiinteistömaailma Alppila-Vallila

”Toisinaan kodeissa saattaa olla sisustuksessa jotain “kummallista”. Tässä kaksiossa ei ollut lainkaan ruokapöytää, se asia korjattiin digisisustamalla. Voimme näyttää, että syöminen pöydän ääressä kyllä onnistuu tässäkin kodissa.”

– Hannimaria Haaramäki, Kiinteistömaailma Kruununhaka

Tilaa ensin tunnukset

Pääset tilaamaan tuotteita, vaikka et olisikaan Linear-välitysjärjestelmän käyttäjä. Tarvitset vain tunnukset, jotka saat tilattua helposti viereisellä lomakkella. Huomioi, että voimme myydä tuotteita tällä hetkellä vain yritysasiakkaille.

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Linear-tilausjärjestelmästä seuraavat tuotteet:

Kokeile nyt kuukauden ajan veloituksetta!

Käytössäsi on kaikki mitä laadukkaaseen välitystyöhön tarvitset sekä alan uutuudet, joita muut eivät vielä tarjoa. Ja mikä parasta, siirtyminen Lineariin on helppoa; hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm:

Välitysjärjestelmä

99 € / kk / käyttäjä

Linear-välitysjärjestelmä sisältää mm: